Vi jobbar med alla datorer och komponenter, PC, Mac, hårddiskar, gamla som nya. Vi jobbar i våra service-verkstäder, men vi har möjlighet att åka ut för speciella uppdrag.  

Felsökning av dator.

Vi tar reda på vad som orsakar felet på din dator efter felbeskrivning. Vid enklare fel ingår åtgärd i priset. I övriga fall lämnar vi kostnadsförslag innan vi går vidare med reparation.

Rensning av virus-/spionprogram.

Vi rensar din dator från virus-/spionprogram utan att behöva ominstallera Windows. Alla personliga filer/mappar finns kvar. Vi tar även bort det s.k. ”Polisen”-viruset.

Överföring av e-post till ny dator. 

Vi hjälper dig att flytta din e-post till en ny dator i programmen Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Microsoft Outlook och Mozilla Thunderbird.

Byte av tangentbord, bärbar PC. 

Vi byter ut tangentbordet på din bärbara PC mot ett nytt. Kostnad för nytt tangentbord tillkommer. Kontakta oss för pris.

Byte av strömkontakt, bärbar PC.

Om din strömkontakt glappar, brunnit eller blivit intryckt i datorn kan vi reparera denna åt dig. Vi byter kontakten mot en ny. Strömkontakt, montering och ev. lödningsarbete ingår i priset.

Byte av bildskärm, bärbar PC. 

Vi byter ut bildskärmen / LCD-panelen på din bärbara dator mot en ny bildskärm med motsvarande specifikationer.

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Backap:

Kraschad Hårddisk Gammal till ny dator Intern till extern hdd USB-minne.

Reparation:

Startproblem Internet-problem Windows-reparation Byte av komponenter

Hembesök: 

Ring och boka en tid så kan vi hjälpa dig hemma eller på kontoret.

Datorservice – verkstad eller på-platsen

Vi servar, reparerar och uppgraderar stationära och bärbara datorer, oavsett fabrikat, och åtgärdar fel i internetanslutning/nätverk, skrivare eller annan kringutrustning. Vår butik finns i Brommaplan. Du får alltid ett kostnadsförslag på reparationer och uppgraderingar.